Op vrijdag 10 september wordt in de Koepelkerk van Smilde een concert gegeven omdat de historische kerk gerenoveerd is. De kerk is onder andere prachtig geschilderd en heeft een nieuwe vloer gekregen. Om dit op feestelijke wijze te vieren wordt u door de gemeente van de Koepelkerk hartelijk uitgenodigd voor een gratis concert. Het bekende trompetduo Arjan en Edith Post en de sopraan Annelies Schep zullen het concert verzorgen. Ze worden begeleidt door pianist Johan Bredewout en organist Harm Hoeve.

De avond begint om 20:00 uur. In de pauze is er gratis koffie en thee.

De musici openen de avond met de bekende Trumpet Tune van Purcell. Vervolgens klinken twee delen uit de Messiah van Händel. Zelfs een medley uit ‘The Sound of Music’ wordt gespeeld. Kortom, veel herkenbare muziek voor een heerlijk avondje uit.

Reserveren is aanbevolen via info@pkn-smilde.nl

Adres kerk: Veenhoopseweg 13, Smilde